top of page
IMG_7060_edited.jpg
IMG_7004_edited.jpg
IMG_2723.JPG

Yoga

Psykologi

Mindfullness

Psykolog Härjedalen & Krokom

Nature In The Middle - för psykisk Hälsa, Närvaro och Hållbarhet.

Nature In The Middle föddes ur en insikt att naturen ger hälsa och läkning samtidigt som hon behöver läkas. Vi behöver på djupet förstå att vi är en del av naturen och att vi kan få ta del av den inspiration och guidning som naturen så generöst erbjuder. Nature In The Middle syfte är att inspirera till större vakenhet, kärlek och omsorg för oss själva, varandra och Moder Jord. Jag finns tillgänglig i närheten av Krokom, Härjedalen och online via Zoom

Utbildad psykolog

Jag är utbildad psykolog och specialist i psykologisk behandling. Min terapi erbjuds till såväl individer som par och grupper. 

Som psykolog är jag lyhörd och sätter alltid ditt välbefinnande i centrum. Behandlingen anpassas självklart utifrån önskemål och behov. 

I Krokom & Strömsund

För psykologisk behandling så finns jag tillgänglig i närheten av Krokom och Härjedalen där jag har mina mottagningar. Men jag erbjuder även behandling online via Zoom.

Fler tjänster

Jag är även lärare i mindfulness och självmedkänsla, dessutom är jag instruktör i kundaliniyoga. Dessa tjänster och kurser kan du läsa mer om här.

När vi upplever mer närvaro och harmoni är det också lättare att göra kloka och hållbara val för oss själva, varandra och vår Moder Jord och detta kommer påskynda vår och Jordens läkning.

IMG_7004_edited_edited_edited_edited.jpg

PSYKOLOGISK BEHANDLING

Att lyssna på sitt Hjärta

Jag erbjuder terapi för individer, par och grupper. I centrum för den psykologiska behandlingen står medveten närvaro, självmedkänsla, respekt och hållbarhet. Jag lär ut olika verktyg för att lyssna på sitt hjärta, hitta tillbaks till glädjen och in i sin egen kraft.

Hur vi jobbar

Som psykolog jobbar jag både med terapisamtal via zoom, inomhus och i naturen.

Mottagning

Nature In The Middle har psykologmottagning på Artellerigaten 7 i Östersund och på gården i Hoverberg, på Eltnäset 821, Bergs kommun.

unnamed (4).jpg

Vad andra sagt om Åshild

"En bra yogamiljö och Åshild är en fantastisk bra yogalärare. Kundaliniyoga öppnade upp en ny dimension av meditation och självkänsla för mig." - Jan Lee R

"Åshild är en varm och inspirerande yogalärare vilket ha bidragit till en skön känsla under passen där man får ta sin tid att hitta det som känns rätt just för mig"

-Agnes B

"När jag startade min resa i Mindfullness, Medveten Närvaro var det med panikångest. Fick under kursen verkliga verktyg att steg för steg befria mig från panikångesten. Jag vandrar nu genom livet helt fri. Nådde med hjälp av Åshild o Mindfullness med KBT-inriktning djupt in i mig o löste därigenom upp orsaken till panikångesten." - Anna Lena D

unnamed (4).jpg
IMG_7097_edited.jpg

Välkommen att kontakta mig!

Tack för ditt meddelande!

Åshild Haaheim & Nature In The Middle

Eltnäset 821, 845 62 Svenstavik

Tel: 0731-535373

Email: natureinthemiddle@gmail.com

Contact
bottom of page