top of page
IMG_7060_edited.jpg
IMG_7004_edited.jpg
IMG_2723.JPG

Yoga

Psykologi

Mindfullness

Mindfulness & Yoga Östersund och Berg 

Nature In The Middle - för psykisk Hälsa, Närvaro och Hållbarhet.

Nature In The Middle föddes ur en insikt att naturen ger hälsa och läkning samtidigt som hon behöver läkas. Vi behöver på djupet förstå att vi är en del av naturen och att vi kan få ta del av den inspiration och guidning som naturen så generöst erbjuder. Nature In The Middle syfte är att inspirera till större vakenhet, kärlek och omsorg för oss själva, varandra och Moder Jord. Jag erbjuder yoga samt mindfulness i Östersund och Berg med omnejd.

Mindfulness

Jag är lärare i mindfulness och självmedkänsla, samt instruktör i kundaliniyoga.

Mindfulness är en del av mitt utbud och kan även utövas i form av Yoga. Med mindfulness ligger största fokus på nuet, att vara uppmärksam men utan att döma eller värdera. Utöver mindfulness arbetar jag även med självmedkänsla och meditiva insikts dialoger. 

I Berg & Östersund

Vill du ta del av mindfulness eller yoga så finns jag tillgänglig i Östersund och i Berg. Yoga går också att få på distans vi Zoom.  

Övriga tjänster

Jag är utbildad psykolog och specialist i psykologisk behandling och mer om mina psykologiska behandlingar kan ni läsa här.

När vi upplever mer närvaro och harmoni är det också lättare att göra kloka och hållbara val för oss själva, varandra och vår Moder Jord. Detta kommer påskynda vår och Jordens läkning

66f966_2a58a70088634e1087d9de44144276c3_

MINDFULLNESS & SJÄLVMEDKÄNSLA

Mindfulness

Självmedkänsla

Självmedkänsla handlar om att ge samma vänlighet till sig själv som en ger till någon annan och vi tränar på att släppa taget om den inre kritikern.

Meditativa Insikts Dialoger

För vem?

Mindfulness, självmedkänsla och meditativa dialoger erbjuds för individer, par och i grupp.

unnamed (8).jpg

Mindfulness handlar om att vara uppmärksam, i nuet, med avsikt och utan att döma eller värdera.

 I meditativa insiktsdialoger tränar vi i att lyssna djupt på oss själva och tala ärligt, öppet,  sant och autentisk i medveten närvaro.

MINDFULNESS- & KUNDALINI YOGA

Mindfulnessyoga

Mindfulnessyoga bygger på hathayoga och är lugna meditativa rörelser med mycket vila.

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en kraftfull och dynamisk yoga, där mantran och musik används under yogan.

Mindful Kundaliniyoga

Mindful kundaliniyoga är en långsam, medveten och meditativ yoga med mycket vila.

Mottagning

Nature In The Middle erbjuder yoga via zoom, på Litsvägen 31a i Östersund och på gården i Hoverberg, på Eltnäset 821, Bergs kommun.

IMG_7018.jpg

Vad andra sagt om Åshild

"En bra yogamiljö och Åshild är en fantastisk bra yogalärare. Kundaliniyoga öppnade upp en ny dimension av meditation och självkänsla för mig." - Jan Lee R

"Åshild är en varm och inspirerande yogalärare vilket ha bidragit till en skön känsla under passen där man får ta sin tid att hitta det som känns rätt just för mig"

-Agnes B

"När jag startade min resa i Mindfullness, Medveten Närvaro var det med panikångest. Fick under kursen verkliga verktyg att steg för steg befria mig från panikångesten. Jag vandrar nu genom livet helt fri. Nådde med hjälp av Åshild o Mindfullness med KBT-inriktning djupt in i mig o löste därigenom upp orsaken till panikångesten." - Anna Lena D

unnamed (4).jpg
IMG_7097_edited.jpg

Välkommen att kontakta mig!

Tack för ditt meddelande!

Åshild Haaheim & Nature In The Middle

Eltnäset 821, 845 62 Svenstavik

Tel: 0731-535373

Email: natureinthemiddle@gmail.com

Contact
bottom of page